top of page

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

DSC07888.JPG
ΛΗΜΝΟΣ
 φυσικά θεραπευτική

31 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2023

Ελάτε με τη Γεωπαιδεία να ανακαλύψουμε ένα ακριτικό νησί του Αιγαίου διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα. Μέσα σε 7 ημέρες θα ζήσουμε μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη γνώση, δραστηριότητες και εικόνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Η Λήμνος είναι ένας τόπος ασύγκριτης ομορφιάς με ιδιαίτερα φυσικά τοπία, μοναδικούς γεωτόπους, προστατευόμενους οικοτόπους και με έντονη διαχρονική ανθρώπινη παρουσία με πλούσια μυθική παράδοση και ιστορία, γεωκτηνοτροφική δραστηριότητα και πολιτισμό.

Θα μάθουμε για την τεράστια σημασία τόσο του φυσικού όσο και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος που φιλοξενεί, θα περιπλανηθούμε σε απέραντα λιβάδια και βοσκοτόπια, φημισμένα χωράφια με σιτάρι και αμπελώνες, αχανείς ερήμους, φυσικές αλυκές και ποικιλόμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς. Θα γνωρίσουμε και θα ακούσουμε ιστορίες από ντόπιους παραγωγούς στις παραδοσιακές πετρόχτιστες «μάντρες» τους γνωστές ως «βασίλεια» των κεχαγιάδων. Θα βιώσουμε την ιστορία του νησιού του Ηφαίστου στους αρχαιολογικούς χώρους, στα ξεχωριστά εξωκκλήσια, στα ιδιαίτερα μουσεία και στο μεσαιωνικό του κάστρο. Τέλος, θα κολυμπήσουμε σε απέραντες παραλίες, θα γευτούμε αυτά που απλόχερα προσφέρει η Λημνία γη και θα απολαύσουμε μαγικά ηλιοβασιλέματα.

Συνοδοί επιστήμονες, σε όλη την εκδρομή, μοιράζονται βιωματική γνώση (περιβαλλοντική εκπαίδευση)

προσφέροντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!
 

Στο περιπετειώδες νησί της Λήμνου, βάση μας θα είναι οι πολυτελείς σκηνές (glamping) του εναρμονισμένου με το περιβάλλον Surf Club Keros μέσα στην καρδιά μιας προστατευόμενης περιοχής του Ευρωπαϊκού οικολογικού δικτύου Natura 2000. Η παραλία του Κέρους περιβάλλεται από σημαντικούς οικοτόπους, υγροτόπους και θαλάσσια λιβάδια Ποσειδωνίας και αποτελεί διεθνή προορισμό για του λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε θαλάσσιες δραστηριότητες όπως sup, ιστιοσανίδα και σερφινγκ καθώς οι ισχυροί  άνεμοι που πνέουν στην περιοχή σε συνδυασμό με τον ρηχό αμμώδη κόλπο, προσφέρουν ιδανικές και ασφαλείς συνθήκες για όλους.

 

Στο μοναδικό γεώτοπο του Φαρακλού, ένα έργο τέχνης της φύσης με πλήθος γεωμορφών και χρωματισμών, θα περιπλανηθούμε σε ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς και θα μάθουμε για τη δημιουργία τους. Σε μία από τις μεγαλύτερες ερήμους της Ευρώπης, στις «Παχιές Άμμδες» των ντόπιων, θα περπατήσουμε ξυπόλυτοι στα χρυσαφένια της βουνά και θα αναζητήσουμε τα απειλούμενα λευκά κρινάκια της άμμου. Στη μεγαλύτερη φυσική αλυκή της Ελλάδας μέσα σ’ ένα απέραντο κατάλευκο τοπίο, θα συλλέξουμε το πολύτιμο ανεπεξέργαστο αλάτι και θα θαυμάσουμε σπάνια είδη ορνιθοπανίδας. Θα ταξιδέψουμε στο γεωλογικό χρόνο και θα γνωρίσουμε το παλαιοπεριβάλλον του νησιού μέσα από το εύρημα ενός μεγάλου απολιθωμένου κορμού εκατομμυρίων ετών. Θα περπατήσουμε πάνω σε ηφαιστειακούς λόφους και παραθαλάσσια μονοπάτια θαυμάζοντας την πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά της Ίμβρου και της Σαμοθράκης.

Η Λημνία γη γέννησε το πρώτο φάρμακο της ανθρωπότητας. Είναι το πέτρωμα που θεράπευσε τις πληγές του Ηφαίστου μετά την πτώση του στο νησί και χρησιμοποιήθηκε ως τυποποιημένο σκεύασμα μέσα στην ιστορία από την αρχαιότητα έως και τις αρχές του 20ου αιώνα. Στον αρχαιολογικό χώρο των Καβείρων, θα μυηθούμε στα Καβείρια μυστήρια και στη λατρεία των παιδιών του Ηφαίστου που γεννήθηκαν στη Λήμνο, ενώ οι πιο τολμηροί θα επισκεφτούμε τη δίπορτη σπηλιά του Φιλοκτήτη. Στην αρχαία Ηφαιστεία θα περιηγηθούμε στα ερείπια μιας πολυσύνθετης πόλης που περιλάμβανε λαμπρά οικοδομήματα, ανάκτορα, λουτρά και χριστιανικές εκκλησίες, ελληνιστικό - ρωμαϊκό θέατρο και Ιερό του 8ου έως 6ου π.Χ. αι. αφιερωμένο στη μεγάλη Θεά Λήμνο, που ταυτίζεται με τη Θεά Άρτεμη. Στην προϊστορική Πολιόχνη που θεωρείται σήμερα η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης με πρώιμη μορφή κοινωνικής και αστικής οργάνωσης, θα εντυπωσιαστούμε από το ρυμοτομικό της σχέδιο, τους πλακόστρωτους δρόμους και το αποχετευτικό της σύστημα ενώ χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία του περιβάλλοντος που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για την ανάπτυξη οικισμού. Ανηφορίζοντας τον λόφο Κάκκαβο, στο τέλος μιας πανέμορφης διαδρομής με χαμηλούς θάμνους και πλούσια βλάστηση, θα αντικρίσουμε τη μοναδική ασκεπή εκκλησία Παναγιά Κακκαβιώτισσα χτισμένη μέσα στην κοιλότητα ενός ηφαιστειακού βράχου. Στη Μύρινα, θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο κάστρο του Αιγαίου και ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά οχυρά. Η στρατηγική του θέση προσφέρει μοναδική θέα στο Ρωμαίικο και Τούρκικο γιαλό ενώ η δύση του ηλίου από την Ακρόπολη του κάστρου αντικρίζοντας τη χερσόνησο του Άθως θεωρείται από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα της χώρας. Στον κόλπο του Μούδρου και τα γύρω χωριά του, θα μάθουμε για τη σύγχρονή ιστορία του νησιού, τη λαογραφία της, για την εκστρατεία της Καλλίπολης, για τους πρόσφυγες από την Κούταλη και την ξενόφερτη τέχνη της σπογγαλιείας.

Στο πιο πεδινό νησί του Αιγαίου, εκεί που υπήρξε ο σιτοβολώνας της αρχαίας Αθήνας και του Βυζαντίου, θα περιηγηθούμε σε χωράφια, αμπελώνες και ελαιώνες και θα απολαύσουμε αυτά που απλόχερα προσφέρει η ακριτική ύπαιθρος της Λήμνου. Θα γνωρίσουμε τοπικούς παραγωγούς, θα φιλοξενηθούμε στις παραδοσιακές «μάντρες» και τα κτήματα τους και θα μάθουμε για τους «κεχαγιάδες» και την αγροτική ζωή. Θα γευτούμε τοπικά προϊόντα όπως τη Λημνιώτικη φάβα άφκος, τα ασπρομύτικα φασόλια, τα παραδοσιακά τυριά όπως το καλαθάκι και το μελίχλωρο, τα ιδιαίτερα ζυμαρικά φλωμάρια από ντόπιο σταρένιο αλεύρι και το βραβευμένο ελαιόλαδο, συνοδευόμενα με τοπικές ποικιλίες κρασιού.

ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ06931
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ
ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ | ΛΗΜΝΟΣ

​ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ*

 

1η ΗΜΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 31/5/2023

Αναχώρηση το μεσημέρι στις 12:45 από Αθήνα (Μετρό Εθνική Άμυνα, παράδρομος ανόδου Λεωφ. Μεσογείων) με πούλμαν με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου και αναχώρηση με πλοίο στις 15:00 με εκτιμώμενη άφιξη στη Λήμνο την Πέμπτη στις 00:00πμ. Αμέσως, θα επιβιβαστούμε σε πούλμαν κ σε VAN** με προορισμό το SurfClubKeros και θα τακτοποιηθούμε στα καταλύματα μας.

2η ΗΜΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ 1/6/2023

Μετά το πρωινό μας, θα ακολουθήσει γνωριμία με την ομάδα και τους συνοδούς, ενημέρωση για το πρόγραμμα της εκδρομής και των δραστηριοτήτων ενώ ταυτόχρονα όλοι μαζί θα απολαύσουμε την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα με sup. Θα δοθεί χρόνος για να απολαύσουμε την παραλία αλλά και να χαλαρώσουμε. Το απόγευμα, θα κατευθυνθούμε στο βόρειο άκρο του νησιού και στην περιοχή της Πλάκας με θέα την Ίμβρο. Αφού επισκεφθούμε και ξεναγηθούμε από τον φαροφύλακα στο ιστορικό διατηρητέο μνημείου του Φάρου, Θα πεζοπορήσουμε 3χλμ σε μια εύκολη διαδρομή απολαμβάνοντας τον ήλιο να δύει στη θάλασσα καταλήγοντας στον Αγ. Χαράλαμπο για φαγητό με θαλασσινά. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

 

3η ΗΜΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2023

Μετά το πρωινό μας, θα κατευθυνθούμε στον εντυπωσιακό παραθαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης και θα ξεναγηθούμε στον οικισμό που χτίστηκε στην αυγή της νεολιθικής περιόδου για το Αιγαίο και περιλαμβάνει κατοικίες, τείχος, πλατείες, πηγάδια, δρόμους, δημόσια κτίρια και πιθανώς βουλευτήριο. Έπειτα, θα κατηφορίσουμε στη διπλανή παραλία του Κοκκινόβραχου για να απολαύσουμε μια δροσερή βουτιά σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού. Το μεσημέρι επιστροφή στο SurfClubKeros για χαλάρωση. Το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τις Αμμοθίνες και την περιήγηση μας σε μία από τις μεγαλύτερες ερήμους της Ευρώπης. Περπατώντας ανάμεσα σε βουνά από χρυσαφένια άμμο, θα μάθουμε για τη δημιουργία τους, θα γνωρίσουμε τα ανθεκτικά φυτά που επιβιώνουν στο αφιλόξενο αυτό περιβάλλον και θα καταλάβουμε τη σημασία προστασίας και διατήρησης τους. Αργά το απόγευμα, θα κατευθυνθούμε στο χωριό Σαρδές και θα φάμε σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες του νησιού. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

4η ΗΜΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/2023

Μετά το πρωινό μας, η περιήγηση μας στο νησί θα ξεκινήσει με επισκέψεις και ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ηφαίστειάς και των Καβείρων όπου θα περιηγηθούμε σε αρχαία ιερά και θέατρα και θα «μυηθούμε» στα Καβείρια Μυστήρια. Στο Καβείριο, οι πιο τολμηροί, θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στη σπηλιά του Φιλοκτήτη, η ζωή και τα πάθη του οποίου αποτέλεσαν θέμα πολλών αρχαίων τραγωδιών. Το μεσημέρι επιστροφή στο SurfClubKeros για χαλάρωση. Το απόγευμα, θα ξεκινήσουμε για τον γεώτοπο Φαρακλό με τους εντυπωσιακούς και ιδιόμορφους σχηματισμούς δίπλα από τη θάλασσα. Θα περπατήσουμε πάνω σε ένα σεληνιακό τοπίο και θα μάθουμε για τον σχηματισμό των περίεργων σφαιρών καταρρίπτοντας τους μύθους για την προέλευσή τους. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο χωριό Ατσική όπου θα μας περιμένει η Αθηνά για να μας φιλοξενήσει στην παραδοσιακή «μάντρα» της. Θα μάθουμε για την μεγάλη ιστορία και σημασία της αγροτικής και κτηνοτροφικής ζωής του νησιού, για τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής τοπικών προϊόντων και θα φάμε παραδοσιακά προϊόντα σε ένα αγροτικό τοπίο. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

5η ΗΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6/2023

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στη σύγχρονη ιστορία και το χωριό της Νέας Κούταλης, θα μάθουμε για την εκστρατεία της Καλλίπολης και την ιστορία των προσφύγων από την Κούταλη της Προποντίδας. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και Σπογγαλιείας για να ανακαλύψουμε τους σπουδαίους Κουταλιανούς σφουγγαράδες και να μάθουμε για την τέχνη της σπογγαλιείας. Στο διπλανό χωριό Πορτιανού, θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο σε ένα κτήριο που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο και αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της λαϊκής αρχιτεκτονικής του νησιού της Λήμνου. Το μεσημέρι, θα απολαύσουμε τη μοναδική φιλοξενία της οικογένειας Λασκαρίδη στο Κτήμα Όλον, όπου θα ξεναγηθούμε σε ελαιώνες, θα γνωρίσουμε τη διαδικασία παραγωγής λαδιού, θα γευτούμε βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και θα φάμε παραδοσιακά πιάτα. Έπειτα, θα επισκεφθούμε παραλία του νησιού για ξεκούραση και χαλάρωση. Το απόγευμα, θα κατευθυνθούμε στην Παναγιά Κακκαβιώτισσα, τη μοναδική ασκεπή εκκλησία της χώρας. Πεζοπορώντας ένα πανέμορφο βραχώδες μονοπάτι μήκους 1χλμ θα φτάσουμε στο ξωκλήσι που είναι χτισμένο μέσα στον βράχο και έχει θέα που αξίζει κανείς να αντικρίσει. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

6η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2023

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε για την γειτονική μας Αλυκή, τη μεγαλύτερη φυσική αλυκή της Ελλάδας. Θα μάθουμε για την μεγάλη σημασία του υγροτόπου της περιοχής, για τα σημαντικά είδη ορνιθοπανίδας και χλωρίδας που φιλοξενεί, τη δημιουργία της αλυκής και την αξία του αλατιού. Θα περπατήσουμε πάνω σε κατάλευκους κρυστάλλους και θα μαζέψουμε φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι. Έπειτα, θα επισκεφθούμε το χωριό Κοντοπούλι και θα μάθουμε για τη θεραπευτική «Λημνία γη» με επίσκεψη σε εργαστήρι κεραμοποιίας.  Το μεσημέρι επιστροφή στο SurfClubKeros για χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα, θα κατευθυνθούμε στην πρωτεύουσα του νησιού Μύρινα. Θα δοθεί χρόνος για περιήγηση στα στενά της και έπειτα όλοι μαζί θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο και πιο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό οχυρό του Αιγαίου. Στο Κάστρο της Μύρινας, θα απολαύσουμε τον ήλιο να δύει στη χερσόνησο του Άθως και αν είμαστε τυχεροί θα συναντήσουμε τους μόνιμους κατοίκους του, τα πλατώνια. Το βράδυ επιστροφή στο Κέρος.

7η ΗΜΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ 6/6/2023

Το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στο SurfClubKeros για τις τελευταίες μας βουτιές και δραστηριότητες στην πανέμορφη παραλία του Κέρος. Μεταφορά στο λιμάνι για την αναχώρηση μας με πλοίο στις 14:15 με εκτιμώμενη άφιξη στο Λαύριο στις 23:30. Επιβίβαση σε πούλμαν και μεταφορά στο σταθμό Μετρό Εθνική Άμυνα, παράδρομος ανόδου Λεωφ. Μεσογείων).

* το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να τροποποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

** Λόγω της δυσκολίας πρόσβασης πούλμαν σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος, πολλές διαδρομές θα πραγματοποιηθούν με χρήση mini VAN

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SURF CLUB KEROS
Η διαμονή μας θα είναι στις πολυτελείς σκηνές (glamping) του εναρμονισμένου με το περιβάλλον Surf Club Keros.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 τύπους σκηνών, με διαφορετικό μέγεθος και παροχές.

Πατήστε τον τύπο σκηνής για περισσότερα:
1. Μ PLUS
2. M LUXURY
3. 
XL LUXURY

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ανά άτομο)

Ο αριθμός συμμετεχόντων δεν θα ξεπεράσει τα 30 άτομα
Ανάλογα με την επιλογή σκηνής διαμορφώνεται το κόστος (€) ανά άτομο.

Στην τιμή της εκδρομής περιλαμβάνονται:

 

 • Η μεταφορά με πούλμαν, οδηγό, διόδια από και προς το λιμάνι του Λαυρίου

 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (Λαύριο-Λήμνος, Λήμνος-Λαύριο) σε οικονομική θέση  (επικοινωνήσετε μαζί μας για αναβάθμιση σε καμπίνα με επιπλέον χρέωση)

 • Όλα τα μεταφορικά με VAN και πούλμαν στο νησί της Λήμνου

 • 6 διανυκτερεύσεις στο "Surf Club Keros" στην παραλία Κέρος σε σκηνή πολυτελείας (glamping) της επιλογής σας

 • 6 πρωινά στο SurfClubKeros

 • Φαγητά

- 2 Πλούσια γεύματα σε επιλεγμένες ταβέρνες της περιοχής

- Γεύμα με παραδοσιακές γεύσεις στο Κτήμα Όλον

- Ελαφρύ γεύμα με τοπικά προϊόντα σε παραδοσιακή "μάντρα" στην Κρηνίδα

 • Δραστηριότητες:

- Είσοδος και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ηφαιστείας

- Είσοδος και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Καβείρων

- Είσοδος και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης

- Είσοδος και ενημέρωση στο Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και Σπογγαλιείας στη Νέα Κούταλη
- Είσοδος και ενημέρωση στο Λαογραφικό μουσείο Πορτιανού
- Επίσκεψη, ενημέρωση και περιήγηση στις Αμμοθίνες
- Επίσκεψη, ενημέρωση και περιήγηση στις στο γεώτοπο Φαρακλού

- Επίσκεψη, ενημέρωση και περιήγηση στην Αλυκή

- Επίσκεψη, ενημέρωση και περιήγηση στο Κάστρο της Μύρινας

- Επίσκεψη, ενημέρωση και περιήγηση στο Φάρο της Λήμνου

- Επίσκεψη και ενημέρωση σε εργαστήριο κεραμοποιίας στο Κοντοπούλι

- Ομαδική δραστηριότητα με  SUP στην παραλία Κέρος

- Επίσκεψη, περιήγηση και φαγητό στο Κτήμα Όλον της οικογένειας Λασκαρίδη

- Επίσκεψη, περιήγηση και φαγητό σε παραδοσιακή "μάντρα" στην Κρηνίδα

- Επισκέψεις σε διάφορες παραλίες του νησιού

- Πεζοπορία με συνοδούς στην Παναγία Κακκαβιώτισσα (2χλμ, εύκολή διαδρομή για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση)      

- Πεζοπορία με συνοδούς στην Πλάκα (3χλμ, εύκολή διαδρομή για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση)

 • 3 συνοδοί επιστήμονες σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής με σκοπό την γνωριμία του ιδιαίτερου και μεγάλης σημασίας οικοσυστήματος της περιοχής

 • Λήψη και διανομή φωτογραφιών

 • Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση εκδρομής από τη Γεωπαιδεία

 • Φόρος Διαμονής (Τέλος Διανυκτέρευσης), οι φόροι και οι νόμιμες κρατήσεις της επιχείρησής μας

 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης της επιχείρησης μας

 

Στην τιμή της εκδρομής δεν περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια προς και από το νησί της Λήμνου (στην περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφερθείτε στο νησί με αεροπλάνο).

Το προτεινόμενο δρομολόγιο με αεροπλάνο αφορά στο εξής:

Αθήνα-Λήμνος στις 1/6/2023 και ώρα 10:00πμ με τη SKY EXPRESS

Λήμνος-Αθήνα στις 6/6/2023 και ώρα 18:00μμ με την AEGEAN AIRLINES

Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την έκδοση του αεροπορικού σας εισιτηρίου.

 • Προαιρετικές δραστηριότητες – Μαθήματα θαλασσίων σπορ με εξοπλισμό (πχ windsurfing) από έμπειρους εκπαιδευτές στο Κέρος

 • Αγορές στα τοπικά μαγαζιά

 • Ό,τι δεν αναφέρεται παραπάνω

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής,
κόστος, τρόπους κράτησης, πληρωμής,

τον προτεινόμενο ρουχισμό και εξοπλισμό,
τους όρους και προϋποθέσεις εδώ:


Για κράτηση θέσης συμπληρώστε τη φόρμα

Ολυμπιονικών 9Α ΤΚ 15232 Χαλάνδρι| info@geopedia.gr | τηλ. 2130299551 |Κιν. 6984198181

    Olympionikon 9Α 15232 Chalandri | info@geopedia.gr | tel. 2130299551 |Mob. 6984198181

WWF award en.png
 • Γεωπαιδεία ΚοινΣΕπ Facebook
 • Γεωπαιδεία ΚοινΣΕπ Instagram

ΜΗΤΕ 0208Ε60000871601
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ (Α.Γ.Ε.ΜΗ): 166243961000
© 2017 ΓΕΩΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ | GEOPEDIA SCE

bottom of page